Smit Elektrotechniek behaalt certificering SCIOS Scope 10-inspectie

Wij zijn trots te mogen melden dat wij de certificering hebben behaald voor het uitvoeren van SCIOS Scope 10-inspecties. Steeds meer bedrijfsverzekeringen verplichten hun klanten om de elektrische installatie regelmatig te laten keuren. Een elektrisch mankement is namelijk vaak de oorzaak van een brand.
 
Na de door DEKRA uitgevoerde audits mogen wij ons nu bevoegd Scope 10 inspectiebedrijf noemen. Een SCIOS Scope 10-inspectie is vereist bij een verzekering van een gebouw, inventaris, voorraden en bedrijfsschade voor een totaal verzekerd bedrag van meer dan € 500.000,-. We zijn verheugd te kunnen melden dat ons bedrijf met succes de certificering voor SCIOS scope 10 heeft doorlopen. Eerder hebben we al met succes de Scope 8-certificering behaald. Scope 8-inspecties zijn met name gericht op de arbowetgeving en het aanrakingsgevaar van elektrische installaties.

 
Wat is een SCIOS Scope 10-keuring?

Door de bedrijfsverzekering wordt steeds meer geëist om een SCIOS Scope 10-keuring te laten uitvoeren. Tijdens de inspectie controleert een daartoe bevoegd en gediplomeerd elektra-inspecteur of de elektrische installatie veilig is. Deze inspectie richt zich met name op het brandrisicogevaar. Met een elektrische installatie wordt dan bedoeld alle elektrische onderdelen die bij het gebouw horen. Van de groepenkast en de wand­contactdozen tot en met de daarop aangesloten apparaten, dus ook de aangesloten machines.

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.