Extra opleidingen via Smit

Het is heel belangrijk om goed opgeleid en tevreden personeel te hebben. Daarom bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om extra opleidingen te volgen binnen het Smit College. Dit betekent dat je je vervolgopleidingen bij Smit Elektrotechniek kunt volgen. In ons eigen bedrijfspand en met de beste opleiders en begeleiding. Dankzij de verschillende disciplines in ons bedrijf kun je heel veel kanten op. Ga je aan de slag met een opleiding voor onze duurzame energie afdeling, beveiliging & communicatie, brandveiligheid & service of onderhoud & beheer? Het kan allemaal.

Verschillende opleidingsniveaus

Smit College is een samenwerking tussen Smit Elektrotechniek en het Regio College. Samen met het Regio College leiden wij onze mensen intern op. De opleidingsniveaus die wij op dit moment aanbieden zijn MBO 2, MBO 3 en sinds kort ook MBO 4, voor de medewerkers die graag als werkvoorbereider of calculator aan de slag willen. Onze opleidingen zijn zowel voor de toekomst van het bedrijf, als voor de werknemers zelf heel belangrijk. Als medewerker van Smit Elektrotechniek weet je dat je kunt doorgroeien.

Smit college

Interne opleiding

Dankzij de samenwerking met het Regio College kunnen onze medewerkers heel gemakkelijk een opleiding volgen. Wij werken volgens het BBL-principe. BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Dit betekent dat theorie en praktijk aan elkaar zijn gekoppeld. Doordeweeks werken de leerlingen aan projecten en gaan zij aan de slag met hun collega’s van Smit Elektrotechniek op de werkvloer. Op zaterdagochtend worden de theorielessen in ons kantoor in Volendam gegeven door een ervaren docent van het Regio College. Tijdens deze dag worden de verschillende theorievakken behandeld, vragen die tijdens het werk zijn ontstaan besproken en uiteraard krijgen de leerlingen een heerlijke lunch.

Smit college

Ga aan de slag bij Smit Elektrotechniek

Wil jij graag aan de slag en jezelf verbeteren op het gebied van elektrotechniek? Solliciteer dan nu bij Smit Elektrotechniek en meld je aan bij het Smit College. Maak gebruik van ons werkend leren traject.

Smit college

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.