Wij zijn Smit

Smit Elektrotechniek is een breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf uit Volendam. Volwaardig en ruim gecertificeerd en al meer dan 50 jaar verantwoordelijk voor talloze elektrotechnische installaties. Thuis in diverse markten en altijd vooroplopend op technische ontwikkelingen en innovaties. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de utiliteit, woningbouw en MKB. 

Met een vaste kern van ruim 110 medewerkers is Smit Elektrotechniek in staat simpele maar ook de meest complexe elektrotechnische projecten en vraagstukken tot een goed einde te brengen.

Wij streven naar langdurige samenwerkingen en partnerships maar bovenal willen wij dat onze klanten; van opdrachtgever tot eindgebruikers gelukkig zijn. Dat ze kunnen genieten van al het comfort, de veiligheid, sfeer en gemak die schuilt achter de wereld die elektrotechniek heet.

Kees Smit bv en Zn. is opgericht in 1967. Wat ooit begonnen is als een witgoed winkel in de Burgemeester van Baarstraat in Volendam is nu uitgegroeid tot een prachtig familiebedrijf in Elektrotechniek waarbij de laatste jaren volop is ingezet op duurzaamheid. Met zonnepanelen, led-verlichtingen en laadpalen hebben wij de laatste jaren ons dienstenportfolio uitgebreid. Wij houden alle nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten want wij willen toonaangevend zijn als het gaat om elektrotechniek.

Met een vierkoppige directie bestaande uit René de Koning, Theo Tol, Henk Keizer en Simon Hansen en een zeer loyale en hardwerkende groep medewerkers wordt ons bedrijf met veel passie en kennis gerund.

Lees meer over onze geschiedenis, onze werkwijze of over onze partners.

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.