Service, onderhoud & beheer

Bedrijfscontinuïteit en -veiligheid zijn van groot belang. Smit Elektrotechniek biedt u goed gestructureerde beheer- en onderhoudsoplossingen en verricht alle benodigde gecertificeerde keuringen.

Service waar u op kunt vertrouwen

Als bedrijf of organisatie moet u er op kunnen vertrouwen dat uw systemen goed blijven werken. Nu alles steeds meer verbonden is, zijn bedrijfsprocessen er zo op ingericht dat dit een vereiste is om uw operatie draaiende te houden. Smit Elektrotechniek neemt graag de verantwoordelijkheid over de door haar geleverde diensten en producten. Daarom bieden wij onze klanten uitgebreide mogelijkheden voor beheer, monitoring en onderhoud. Zodat u voor alles één aanspreekpunt blijft houden.

Alle service in huis

Smit Elektrotechniek werkt volledig met eigen monteurs en installateurs. Onze monteurs en inspecteurs zijn opgeleid om alle voorkomende inspecties, keuringen en reparaties uit te voeren. Met een onderhoudscontract van Smit Elektrotechniek bent u verzekerd van onze service, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Service, onderhoud & beheer

Projecten Service, onderhoud & beheer

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.