VvE

Smit Elektrotechniek is al vele jaren een partner voor een groot aantal woningcorporaties en VVE’s. Wij bieden ze ondersteuning met als uiteindelijk doel het bieden van comfort voor de huurders en/of leden van VVE’s. Van installatie van camerabeveiliging tot intercom- en videofooninstallatie, met de elektrotechnische oplossingen van Smit Elektrotechniek wordt wonen pas echt genieten.

Elektrotechniek

Elektrotechniek voor VvE

Technische oplossingen maken het leven van bewoners steeds comfortabeler. Denk bijvoorbeeld eens aan geautomatiseerde verlichting die getriggerd wordt door bewegingsmelders in openbare ruimtes of parkeergarages. Naast het nodige wooncomfort zorgen veel van deze oplossingen ook nog eens voor een besparing in de kosten.

Beveiliging & communicatie

Beveiliging & Communicatie voor VvE

Comfortabel wonen is ook veilig wonen. Smit Elektrotechniek levert en installeert camera- en inbraakbeveiligingssystemen aan VvE’s en woningcorporaties. De vakmensen van Smit denken mee in geavanceerde toegangscontroles, denk slimme cilinders bij flatgebouwen of het gebruik van intercomopties of geautomatiseerde deurvergrendeling op basis van bewegingssensoren.

Brandveiligheid

Brandveiligheid voor VvE

Uiteraard is Smit, als gecertificeerd branddetectiebedrijf, ook uw adres voor alles wat met brandveiligheid te maken heeft. Als VvE voldoen aan de wettelijke verplichting voor brandveiligheid? Smit Elektrotechniek maakt het mogelijk. Door brandblusmiddelen, rookmelders en noodverlichting op de juiste plekken in het appartementengebouw of wooncomplex aan te brengen in combinatie met een brandmeldinstallatie afgestemd op de woonsituatie zorgen de specialisten van Smit ervoor dat u als VvE of woningcorporatie aan de wettelijke vereisten voldoet.

Duurzame energie

Duurzame energie voor VvE

Veel VvE’s en woningcorporaties onderzoeken de mogelijkheden om duurzamer wonen mogelijk te maken. Het installeren van zonnepanelen op het wooncomplex bijvoorbeeld. De zonnepanelenexperts van Smit Elektrotechniek helpen ze met haalbaarheidsonderzoek en kijken door middel van een opbrengstanalyse of het interessant is om de overstap naar duurzame energie te kunnen maken. Maar ook wordt steeds meer gevraagd naar laadpaalsystemen bij gezamenlijke woningen. Doordat elektrisch (auto)rijden steeds meer ingeburgerd raakt, neemt de vraag naar de slimme laadopties van Smit ook bij VvE’s en woningcorporaties toe. Door jarenlange ervaring kunnen we de installaties zo uitvoeren dat laadpleinen ingericht worden waarbij het maximaal aantal bewoners gebruik kan maken van het laadplein. 

Service, onderhoud & beheer

Service, onderhoud en beheer voor VvE

Smit Elektrotechniek is met haar uitgebreide beheertak ook de aangewezen partner voor preventief en correctief onderhoud. Door middel van een servicecontract is het mogelijk om het onderhoud voor uw wooncomplex of appartementengebouw door de vakmensen van Smit te laten uitvoeren.

Wilt u de mogelijkheden voor uw VvE of wooncomplex bespreken? Neem dan vandaag nog contact op met Smit Elektrotechniek.

Projecten VvE

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.