Particulieren

Alles wat wij doen dient er toe om uw leven comfortabeler te maken. Het werk van de vakmensen van Smit vindt voor een groot deel op de achtergrond plaats; bij de bouw van uw woning, bij de inrichting van die winkel waar u straks gaat winkelen of bij de verbouwing van het kantoor waar u werkt. Als wij ons werk goed uitvoeren, is het aantal keren dat u met Smit Elektrotechniek in contact komt minimaal. Klinkt misschien een beetje vreemd, zeker omdat we op de achtergrond altijd voor u klaar staan.

Duurzame energie

Zonnepanelen

Onze zonnepanelen-afdeling verzorgt op jaarbasis honderden installaties van zonnepanelen op woningen door heel Nederland. De experts van Smit informeren u over alle voordelen die de installatie van zonnepanelen u kunnen bieden, berekenen voor u de mogelijke besparing die u tegemoet kunt zien door over te stappen op zonnepanelen en begeleiden u van A tot Z door alle te nemen stappen. Heeft u interesse in zonnepanelen? Neem dan hier contact op met Smit Elektrotechniek.

Elektrotechniek

Kopersbegeleiding

Heeft u een woning gekocht via een van onze opdrachtgevers dan wordt u mogelijk naar Smit Elektrotechniek doorverwezen voor een bezoek aan onze showroom. Hier vertelt onze kopersbegeleider u in een één-op-één gesprek over de elektrische installatie van uw woning. Dat gaat veel verder dan alleen het kiezen van de stroompunten in huis, de kopersbegeleider legt u in begrijpelijke taal uit wat er allemaal op de achtergrond gebeurt en biedt u diverse mogelijkheden om uw huis te voorzien van allerlei technische snufjes zodat u zo comfortabel mogelijk kunt wonen. U zult verbaasd zijn wat er allemaal mogelijk is.

Projecten Particulieren

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.