Partners

Samen met o.a. onderstaande partners leveren wij op dagelijkse basis werk van topkwaliteit. Lees hier de ervaringen van de verschillende bedrijven om te zien dat wij alléén gaan voor een langdurig en kwalitatief partnership.

 

ERA Contour

Bouwbedrijf ERA Contour is onderdeel van TBI Holdings en werkt al meer dan 20 jaar aan Stadse projecten. Ze zitten aan tafel met gemeenten, corporaties, consumenten, beleggers en andere ontwikkelaars om plekken te maken waar mensen gelukkig en veilig leven. De kracht van ERA is samenwerken. Wij zijn trots dat Smit een vaste partner is in de keten van ERA Contour.

“Thuiskomen in een fijne, duurzame en comfortabele woning waar je echt blij van wordt en die ingericht is op de toekomst. Dat is wat we voor ogen hebben. En goede elektrotechnische installaties die groen zijn, zijn daarin zeer belangrijk. Smit Elektrotechniek heeft daar oog voor. Ze kijken naar wat de mens in zijn omgeving nodig heeft en komen met nieuwe innovaties daarvoor. Dat sluit aan bij het creëren van een fijne sterke stad en daarom werken we met veel plezier al jarenlang samen met Smit Elektrotechniek.”

Jeroen Heijdra
Directeur

www.eracontour.nl

Stadgenoot

Stadgenoot is een woningcorporatie in Amsterdam en heeft één ideaal: Amsterdam bewoonbaar houden voor de meest uiteenlopende groepen mensen. Daar zet Stadgenoot zicht voor in. Smit draag bij aan dit ideaal en verzorgt al jarenlang een diversiteit aan service en onderhoudswerkzaamheden in alle verschillende type woningen.

"Wat begon als een incidenteel probleemoplossende opdracht is uitgegroeid naar een volwaardige verdergaande samenwerking."

Joost Dassel
Projectmedewerker Planmatig Onderhoud Installatie

www.stadgenoot.nl

Aircraft Fuel Supply

"Als Engineer ben ik betrokken bij het ontwerp van de besturing van de kerosinelevering op de nieuwe A-pier van luchthaven Schiphol. Smit Elektrotechniek is een betrouwbare partner die al jaren op de luchthaven voor ons werkt. Bij ontwerpen voor de brand meld centrale, en het noodstoppensysteem van het hydrant voor de nieuwe A-pier zien wij de ervaring maar vooral ook het meedenken in oplossingen terug. Wij hopen nog jaren deze goede samenwerking voort te zetten”.

Jack de Boer
Engineer

www.afsnl.com

Koopmans Bouw

Net als ERA Contour is ook Koopmans een onderdeel van TBI Holdings. Koopmans Bouwgroep ontwikkelt, bouwt en onderhoudt gebouwen waar mensen wonen, werken, leren en hun vrije tijd doorbrengen. Zij weten de weg naar Smit vaak te vinden wanneer er mooie woningbouwprojecten in de regio gemaakt worden.

"Smit heeft verstand van zaken en brengt dit in ieder project op een proactieve wijze in, zowel bij de realisatie van onze conceptwoningen als een van de vaste comakers, als bij appartementenbouw en utiliteitsprojecten. Met een gedeelde drive en aanpakkersmentaliteit zijn Koopmans en Smit een goede combinatie."

Niels Nielen
Projectmanager

www.koopmans.nl

KIVO group

KIVO Flexible Plastics is één van de grootste en meest vooraanstaande producenten van polyethyleen verpakkingsmateriaal in Europa. Vanuit hun vestigingen in Volendam, Zwolle en Kosovo én via agenten leveren zij in 23 landen. KIVO was de allereerste klant van toen nog Smit Elektra. Smit is de vaste elektrotechnische partner. Al meer dan 50 jaar verzorgen we de meest uiteenlopende opdrachten, we zijn er als er zware voedingskabels aangelegd moeten worden, maar ook bij de verbouwing van het hoofdkantoor verzorgen wij alle elektrische installaties.  

“KIVO PLASTIC VERPAKKINGEN streeft naar langdurige partnerships met haar relaties. Niet alleen met afnemers maar zeker ook met toeleveranciers en dienstverleners. Smit Elektrotechniek is een goed voorbeeld van zo’n samenwerkingsverband. Al meer dan 50 jaar verzorgt SMIT naar volle tevredenheid al het elektrawerk voor KIVO. Wij zien SMIT als een uitstekende, vakkundige en betrouwbare partner die goed werk levert met een goede prijs-kwaliteit verhouding”

Robert Kwakman
General Manager

www.kivo.nl

Slokker bouwgroep

Slokker is een bouwbedrijf die projecten realiseert in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie. Slokker betrekt in een vroeg al actief haar ketenpartners om tot een optimale product/prijs/kwaliteitsverhouding te komen. Wij hebben al mooie projecten met Slokker bouw gemaakt. Hopelijk volgen er nog velen.

"Enige jaren geleden zijn wij de samenwerking met Smit Elektrotechniek gestart. Slokker Bouwgroep ziet er in zijn dagelijkse bedrijfsvoering op toe dat de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct centraal staat. Hierbij is de kennis en expertise van Smit Elektrotechniek van toegevoegde waarde. Tevens maakt de onderliggende innovatiekracht van beide bedrijven de samenwerking steeds meer als vanzelfsprekend. Naast de vakinhoudelijke kennis van Smit Elektrotechniek, is hun kopers begeleiding ook echt een toegevoegde waarde in een markt waarin de klant steeds meer bediend wenst te worden en wij hier graag een platform voor bieden."

B.M.M. van den Mosselaar
Directeur

slokker.com/bouwgroep

van Braam-Minnesma B.V.

Van Braam Minnesma is een Zaanse aannemer actief in  de utiliteit- en woningbouw, industrie, zorg, renovatie en onderhoud. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een moderne organisatie, die traditioneel vakmanschap combineert met innovatieve technieken en materialen. Wij hebben al tal van mooie projecten samen gedaan, we gaan uit van nog meer mooie samenwerkingen.

"Ik ervaar de samenwerking met Smit Elektrotechniek als zeer prettig in iedere fase van het bouwproces. Juist de toegevoegde waarde in het voortraject maakt onze samenwerking succesvol en hiermee kunnen we een opdrachtgever compleet ontzorgen van begin tot eind met het maken van doordachte keuzes."

Robert Iskes
Projectleider

braam-minnesma.nl

Van den Hogen Bouwbedrijven

Van den Hogen Bouwbedrijven is een in Volendam gevestigd familiebedrijf en al ruim 70 jaar werkzaam als aannemer in geheel Noord Holland. Al ruim 40 jaar werken wij samen. Onze bedrijven kennen elkaars werkwijze en hebben aan een half woord genoeg.

"Al ruim 40 jaar een vakkundige en betrouwbare partner."

Jacco van den Hogen
Directeur

www.vandenhogenbouwbedrijven.nl

De Nijs

M.J. de Nijs en Zonen B.V. te Warmenhuizen bouwt, ontwikkelt, renoveert, restaureert en onderhoudt. Vooral in de regio’s Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Smit heeft een mooie, fijne en praktische samenwerking met De Nijs wat resulteert in prachtige projecten.

“Smit Elektrotechniek staat garant voor een fijne samenwerking waarbij wij als klant voorop worden gezet. Het vriendelijke, vakkundige en praktisch ingestelde personeel draagt bij aan een prettige werksfeer”.

Frank Ligthart
Bedrijfsleider

www.denijs.nl/nl

Mercuur Bouw

Mercuur Bouw is een eigentijdse bouw(team)partner, met een werkwijze die is gericht op duurzame en economische oplossingen voor zowel renovatie-als nieuwbouwprojecten. De afgelopen paar jaar hebben we een aantal mooie grote projecten samen gedaan met als hoogtepunt sporthal de Seinpaal en de nieuwe Waterdam.

“Mercuur Bouw heeft samen met Smit Elektrotechniek de nieuwe sporthal De Seinpaal gebouwd in Volendam gecombineerd met de verbouwing van zwembad De Waterdam. Zowel bij de nieuwbouw als bij de verbouwing was het prettig samenwerken met Smit Elektrotechniek. Tijdens de calculatie wordt er al adequaat nagedacht over risico’s en aandachtspunten. Bij de voorbereiding wordt het tekenwerk netjes opgezet waarbij de projectleider van Smit Elektrotechniek al goed betrokken is. De uitvoerder en monteurs van Smit Elektrotechniek zijn vakkundig wat resulteert in een prima installatie. Zoals zo vaak bij verbouwingen kunnen er onverwachtse zaken voorkomen, Smit pakt ook dit goed op. Al met al een fijne partij om mee samen te werken.”

André Boon
Projectleider

www.mercuurbouw.nl

Van Rhijn Bouw

Van Rhijn Bouw is actief op het gebied van nieuwbouw, projectontwikkeling, onderhoud, renovatie en verbouw. Met reeds 45 jaar ervaring in het vak hebben zij tal van aansprekende projecten gerealiseerd. Wij zijn in de gelukkige positie om vaak deel te mogen maken van deze projecten.

"Alle medewerkers bij Smit zijn zeer betrokken bij hun projecten van voorbereiding tot aan de monteurs op het werk. Weer open structuur en duidelijke visie. Bij Smit Elektrotechniek gaat kwantiteit en kwaliteit hand in hand"

Dirk Meyvogel
Hoofd uitvoerder

vanrhijnbouw.nl

BOA Advies

BOAadvies ondersteunt gemeenten, schoolbesturen en welzijnsinstellingen bij nieuwbouw, verbouw, aanpassing en onderhoud van hun vastgoed. Al 20 jaar lang mogen we service en onderhoud voor BOA verzorgen. Van verlichtings- tot brandmeldinstallatie en allerhande onderhoudswerkzaamheden.

"Na 20 jaar samenwerken mag ik zeggen dat Smit Elektrotechniek een betrouwbare partner is waarmee ik graag op een werk kom. Of het nu gaat om het vervangen van de verlichtingsinstallatie, het onderhouden van de brandbestrijdigsmiddelen of het vervangen van de inbraak- en/of brandmeldinstallatie. Het werk wordt goed voorbereidt, gerealiseerd en opgeleverd met de benodigde garantiecertificaten en onderhoudstermijnen. Als Smit Elektrotechniek blijft doen wat ze doen weet ik zeker dat onze samenwerking ook de aankomende 20 jaar blijft bestaan."

Arjan Meekhof
Senior Advisor

www.boa-advies.nl

BBAN Bouwadvies

BBAN is centraal gevestigd in Amersfoort. Van hier uit wordt samengewerkt met diverse zelfstandige bouwkundigen / adviseurs / architecten en partners onder de naam De BBAN Groep. Al 20 jaar hebben wij een mooie samenwerking met BBAN.

"BBAN Bouw / Adviesburo is 20 jaar geleden ontstaan omdat de communicatie in de bouwwereld te wensen overlaat en financieel er vaak een groot gat zat tussen de prijs van inkoop en verkoop, soms wel 20 tot 30 procent! Het doel van BBAN is om samen met de BBAN Ketenpartners, zoals Smit Elektrotechniek al sinds 2010, deze (fout)marges te verminderen, omdat we dezelfde taal spreken met als resultaat een tevreden klant."

René Verlaan
Directeur

www.bban.nl

Openbaar Onderwijs aan de Amstel

Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel bestaat uit 22 openbare basisscholen in de Amsterdamse stadsdelen Zuid en Centrum. We zijn trots een bijdrage te mogen leveren aan de veiligheid en het comfort van alle leerlingen en medewerkers.

"Als schoolbestuur met basisonderwijs is het erg belangrijk dat het proces van onderwijs geven zijn doorgang kan blijven vinden. Smit Elektrotechniek reageert adequaat op spoedreparaties, projecten worden in samenspraak met ons uitgevoerd op momenten waarop de kinderen het minste last ondervinden. Een fijne partner om mee samen te werken."

David Mulder
Beleidsmedewerker Huisvesting

www.ooada.nl
Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.