Camerabeveiliging

Zien wat er gebeurt of wat er gebeurd is. De modernste camerasystemen van Smit Elektrotechniek worden voor vele beveiligingsdoeleinden gebruikt. De experts van Smit Elektrotechniek kunnen u precies vertellen welke cameraoplossingen passen bij uw bedrijf.

Slimme camerasystemen

Intelligente camerasystemen zijn niet alleen in staat om afwijkende bewegingen te constateren maar ook om personen, machines of voertuigen te registreren of zelfs te identificeren. Denk hierbij aan gezichtsherkenning en kentekenregistratie. Camerabeheerders hebben -onafhankelijk van hun locatie- 24/7 toegang tot de beelden en worden desgewenst bij calamiteiten of afwijkende constateringen direct geïnformeerd. Dit maakt het werken met camerabeveiliging en -monitoring steeds flexibeler.

Multi-inzetbare camerasystemen

Camera’s en bijbehorende software worden steeds slimmer en de opslag en distributie van data wordt steeds eenvoudiger. Dit betekent dat camerasystemen in een breder toepassingsgebied worden ingezet dan inbraakbeveiliging alleen.

Volledig advies op maat

Bent u benieuwd welke oplossingen geschikt zijn voor uw bedrijf? Of naar de mogelijkheden die cameramonitoring kan bieden.. Smit Elektrotechniek helpt u graag in kaart brengen welke camera’s u waar kunt aanbrengen om uw doelstellingen in beveiliging en optimalisatie te behalen.

Interesse in camerasystemen van Smit Elektrotechniek?

Neem vandaag nog contact op.

Camerabeveiliging

Projecten Camerabeveiliging

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.