Datanetwerken / WiFi

We kunnen niet meer zonder; goede en snelle internetverbindingen. Alles gebeurt online of heeft een dataverbinding nodig om optimaal te functioneren. Niet alleen uw bedrijfsautomatisering maar ook alle slimme oplossingen voor beveiliging en communicatie denk aan intercom- en camerainstallaties bouwen in steeds grotere mate op de aanwezigheid van een betrouwbaar datanetwerk. De experts van Smit Elektrotechniek zijn de aangewezen personen om u te adviseren over de keuze voor een datanetwerk waar u uw bedrijfsinspanningen op een snelle en veilige manier kunt uitvoeren.

Snel en veilig data verwerken

In vrijwel elk modern bedrijf of organisatie speelt communicatie- en informatieverwerking een grote rol. Meer en meer is dit van belang voor bedrijfscontinuïteit. Er is steeds meer informatie en er wordt steeds meer informatie gecreëerd. Zowel de continue bereikbaarheid als het veilig stellen van deze informatie is een uitdaging voor veel organisaties. Smit Elektrotechniek voorziet in snelle en veilige informatieverwerking met high-performance datanetwerken om bedrijven en organisaties hierin te ondersteunen en ontzorgen.

Optimale systeemprestaties

Smit Elektrotechniek ontwerpt en installeert snellere, stabielere en veiligere datanetwerken die uw algehele systeemprestaties verbeteren. Wij koppelen al dan niet draadloos of over (grote) afstand uw complete systeem van communicatie- en informatiedevices.  Wij dragen zorg voor veilige en stabiele opslag van al uw gegevens, beelden, video’s en meer. 

Onderhoud en eigen storingsdienst

Het is belangrijk dat u op elk moment gebruik kunt blijven maken van uw dataoplossingen. Een groep van netwerkspecialisten zorgt voor periodiek onderhoud van uw systemen om dit mogelijk te maken. Bij eventuele calamiteiten staat de Smit Elektrotechniek storingsdienst 24 uur per dag stand-by om u te helpen.

Meer weten over datanetwerken en WiFi?

Neem vandaag nog contact op met Smit Elektrotechniek

Datanetwerken / WiFi

Projecten Datanetwerken / WiFi

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.