Intercom

Intern communiceren of zorgen voor een veilige toegangscontrole. De intercomtechnologie is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd met onder andere opties voor video en aansluiting op WiFi. Deze opties maken het steeds makkelijker om op een vriendelijke wijze toegangscontrole toe te passen. De experts van Smit Elektrotechniek helpen u graag de juiste oplossing voor uw bedrijf vinden.

Toegangscontrole via intercom

Uit oogpunt van veiligheid kunt u ervoor kiezen om een intercomsysteem bij de ingang van uw pand te plaatsen. Op deze wijze kunt u bezoekers vragen om zich aan te melden of zelfs te identificeren voor zij toegang tot uw bedrijf krijgen. Het intercomsysteem bestaat dan uit een unit inclusief camera bij de ingang en een ontvangsteenheid met de mogelijkheid om de ingang te openen. Het maakt het voor u mogelijk te zien wie voor de deur staat en u kunt communiceren met de bezoeker voor u de deur opent. Uiteraard zijn er ook simpelere intercomoplossingen beschikbaar. Denk dan aan een intercom met alleen spraakmogelijkheden.

Intercoms integreren in het netwerk

IP-intercoms bieden u veel gemak en mogelijkheden. Zo kunnen deze intercoms geïntegreerd worden in het netwerk van uw bedrijf en aangesloten op WiFi of LAN-verbinding. Met IP-intercoms kunt u vanaf een afstand uw deur en camera bedienen. Dit betekent dat u vanaf uw smartphone kunt kijken wie er voor de deur staat. Ook kunt u een melding krijgen als u niet thuis bent en er staat iemand voor de deur.

De keuze voor het juiste intercomsysteem is afhankelijk van de behoefte. Smit Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring met het plannen, plaatsen en onderhouden van allerlei intercomoplossingen en adviseert u graag over de juiste oplossing in uw bedrijf.

Meer weten over intercom en videobellen?

De experts van Smit helpen u graag verder

Intercom

Projecten Intercom

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.