Correctief onderhoud

Helemaal uit te sluiten is het nooit; een storing of defect in een elektrische installatie of hieraan gekoppeld systeem als bijvoorbeeld uw datanetwerk, alarm- of brandmeldinstallatie. De monteurs van Smit zorgen voor een snelle, vakkundige en duurzame oplossing zodat u zo min mogelijk last heeft van de storing. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar voor alle klanten met een onderhoudscontract.

Gecertificeerd onderhoud

De monteurs van Smit Elektrotechniek zijn opgeleid om alle voorkomende reparaties uit te voeren. Zo heeft u één aanspreekpunt en weet u dat er altijd een monteur met de juiste kennis klaar staat om uw probleem te verhelpen. Dit is zeker het geval wanneer alle werkzaamheden ten behoeve van uw elektrische installaties uitgevoerd zijn door Smit Elektrotechniek. In deze situaties is alle benodigde documentatie aanwezig en maakt onze eenduidige werkwijze het mogelijk dat alle monteurs precies weten wat waar vervangen dient te worden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Smit Elektrotechniek helpt graag uw storing of defect verhelpen.

Correctief onderhoud

Projecten Correctief onderhoud

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.