Monitoring

Nu bedrijven steeds meer afhankelijk worden van elektrische installaties stijgt de noodzaak voor goede monitoring op deze systemen. Smit Elektrotechniek biedt verschillende oplossingen voor monitoring van de systemen waar u op vertrouwt.

Ondersteuning voor de veiligheid

Doordat steeds meer oplossingen voor de veiligheid aangesloten worden op elektrische en digitale installaties worden de mogelijkheden voor monitoring op afstand steeds groter. Denk hierbij aan het monitoren van het gebruik van alarminstallaties, intercoms of brandmeldinstallaties. Bij afwijkingen is het mogelijk om deze te rapporteren zodat proactief actie ondernomen kan worden wanneer vervanging nodig is.

Slimme monitoring

Smit Elektrotechniek helpt diverse woningbouwverenigingen en bedrijven met de monitoring van de camerabeelden van gebouwen. Wij verzorgen de opslag van hoge resolutiebeelden van beveiligingscamera’s, paatsen tijdelijke camera's in bijv. portieken en registreren afwijkende situaties op deze beelden. Monitoring van camerabeelden maakt het bijvoorbeeld ook mogelijk om beelden met afwijkingen denk aan diefstal, geweldsincidenten ook op een later moment snel en in hoge resolutie te bekijken.

Monitoring zonnepanelen

Na het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijf biedt Smit Elektrotechniek de mogelijkheid om de zonnepanelen te monitoren. Hierdoor kunnen wij afwijkingen direct constateren. We zien het als een paneel bijvoorbeeld plotseling meer in de schaduw valt door een groeiende boom of als een paneel sterk vervuild is. Doordat wij dit soort afwijkingen vroegtijdig registeren, kunnen we deze problemen gelijk verhelpen. Op die manier haalt u het beste resultaat uit uw zonnepanelen.

Meer weten over monitoring?

De adviseurs van Smit Elektrotechniek vertellen u graag meer.

Monitoring

Projecten Monitoring

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.