Noodverlichting

Naast het beschikbaar hebben van brandmeldinstallaties en blusmiddelen is noodverlichting ook een verplicht onderdeel. Tijdens een calamiteit is het mogelijk dat de bestaande verlichting het begeeft. Goed aangebrachte noodverlichting op strategisch gekozen plaatsen zorgt er in dat geval voor dat in uw hele onderneming de vluchtwegen goed zichtbaar blijven.

Vluchtwegverlichting

Doordat Smit Elektrotechniek uw gehele operatie kan overzien en u volledig ontzorgt op gebied van brandveiligheid weten onze specialisten precies waar de noodverlichting aangebracht dient te worden. Aan de hand van uw veiligheidsprotocol worden deze door het gehele bedrijfspand aangebracht om uw medewerkers en bezoekers tijdens een brand of andere calamiteit de juiste vluchtroute te wijzen.

LED-noodverlichting

Noodverlichting wordt vrijwel exclusief gemaakt op basis van LED-verlichting. Door de lange levensduur draagt dit bij aan de duurzaamheid van uw onderneming en scheelt behoorlijk in de kosten. Zo is het mogelijk om een goed, compleet netwerk van noodverlichting door uw hele bedrijfspand aan te leggen. De monteurs van Smit Elektrotechniek denken met u mee en wijzen u op mogelijke situaties waar u zelf niet snel bij stil zou staan. Zo profiteert u van onze jarenlange ervaring en kennis op gebied van brandveiligheid.

Onderhouden van LED-noodverlichting

Hoewel de lange levensduur en duurzaamheid van LED-verlichting ervoor zorgen dat deze niet continu vervangen dienen te worden, dient het systeem van uw noodverlichting wel periodiek gecontroleerd en onderhouden te worden. De vakmensen van Smit Elektrotechniek staan ook dan voor u klaar.

Interesse in noodverlichting?

Smit Elektrotechniek maakt het mogelijk.

Noodverlichting

Projecten Noodverlichting

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.