Domotica

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een app op uw telefoon die de thermostaat aanstuurt tot verlichting die automatisch aan en uit gaat bij het betreden van een bepaalde ruimte. Domotica hebben de laatste jaren een grote opmars gemaakt in huis en op het werk. Door de laatste technische snufjes aan te sluiten op een geïntegreerd (thuis)netwerk haalt u het optimale in gemak in huis. Smit Elektrotechniek maakt het voor u mogelijk.

Domotica in huis

Domotica in de breedste zin van het woord staat voor een volledig geïntegreerd systeem van technologie en diensten om wonen, werken en leven te vergemakkelijken. Handige, soms op afstand bestuurbare, oplossingen stellen u in staat om te genieten van het gemak wat de techniek u biedt. Steeds meer wooncorporaties en ontwikkelaars van nieuwbouw zien de voordelen van het aanleggen van elektrische installaties om domotica te verbinden en zetten hierop in bij nieuwbouw- én renovatieprojecten. Van toegangscontrole tot beveiliging, maar ook om in uw huis gebruik te maken van de mogelijkheden tot een “connected home”. Smit Elektrotechniek biedt projectontwikkelaars daarnaast de optie om middels koperbegeleiding de mogelijkheden voor domotica rechtstreeks met de particuliere koper te bespreken.

Domotica op het werk

Ook op de werkplek bieden domotica de oplossing om bepaalde processen makkelijker, veiliger en duurzamer te laten verlopen. Hier is toegangscontrole een belangrijke pijler, maar ook het aanleggen van slimme verlichting (die aan- en uitgaat bij betreden en verlaten van bepaalde ruimtes) en deurautomatisering (automatisch openen of afsluiten bij calamiteiten) behoren tot veel gebruikte oplossingen. Smit Elektrotechniek zorgt voor het ontwerp, installatie en onderhoud van deze technieken.

Domotica in de zorg

De toepassing van domotica in de zorg stelt zorginstanties, verzorgingshuizen en wooncorporaties in de gelegenheid om op een slimme manier zorg te bieden waar het nodig is waarbij zorgbehoevende senioren langer zelfstandig (thuis) kunnen wonen. Denk hierbij aan beeldbellen, tijds- en medicatiemeldingen en (geautomatiseerde) paniek- of alarmmeldingen voor arts, familie en/of buren. Ook brand- of inbraakalarmen of oplossingen die bij koken, koffiezetten of strijken automatisch uitschakelen bij inactiviteit. Smit Elektrotechniek denkt graag met u mee in oplossingen om de zorg te optimaliseren.

Meer weten over de mogelijkheden van domotica?

Smit Elektrotechniek vertelt u graag meer.

Domotica

Projecten Domotica

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.