Intermezzo complex - Amsterdam

Era Countour is al jarenlang een partner van Smit Elektrotechniek Als vast onderdeel an de keten van Era Contour hebben we de afgelopen jaren hele mooie projecten opgeleverd.

Aan de Amsterdamse Zuidas staat het appartementencomplex Intermezzo. Door de hoogte van het appartementencomplex is dit een meer dan bijzonder project te noemen. Met 235 appartementen verdeeld over 23 woonlagen is het elegante complex ruimschoots de 70 meter overstegen. Dat betekende aanvullende eisen met betrekking tot bijvoorbeeld brandveiligheid. Wij hebben onze expertise op het gebied van brandveiligheid hier dan ook zeker laten gelden, we brachten geavanceerde brandmeld- en verlichtingsinstallaties aan. Tevens hebben wij alle toegangscontrole en alle bekabeling ten behoeve van de overdruk installatie aangebracht. Intermezzo is een ware eyecatcher op de Zuidas geworden.

Intermezzo complex - Amsterdam

LocatieAmsterdam Zuidas
Oplevering2020
OpdrachtgeverERA Countour

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.