397 appartementen Flierbosdreef

In opdracht van Plegt Vos transformeren wij aan het Bijlmerplein 395 in Amsterdam het voormalige kantoorgebouw tot 397 zelfstandige woningen.

Samen met meerdere co-makers worden er studio’s en tweekamerappartementen gemaakt. Met deze partners gaan we zorgen voor een mooie, veilige en duurzame woonomgeving voor de toekomstige bewoners.

Smit verwerkt meerdere disciplines en diensten in dit project. We plaatsen alle elektrische installaties en passen de bestaande installaties van het voormalig gevestigde hotel en bibliotheek aan. Om de brandveiligheid te borgen is Smit als gecertificeerd branddetectiebedrijf aangesteld om de brandmeld- en ontruimingsintallaties te verzorgen. We plaatsen daarnaast ook de rookgestuurde vrijloopdrangers. Een vrijloopdranger treedt in werking als er een brandmelding of andere calamiteit is. Wanneer er bijvoorbeeld brandt uitbreekt, sluit de deur automatisch waardoor er minder trek is en dus is er minder last van snelle verspreiding van de brand en/of rook. We brengen eveneens de vluchtwegaanduiding aan. 

In het kader van duurzaamheid plaatsen we overal led-verlichting. In de trappenhuizen wordt de verlichting geplaatst met bewegingssensor, de verlichting treedt pas in werking als er iemand voorbij loopt. Ook plaatsen we maar liefst meer dan 300 zonnepanelen op de 168 appartementen. 

De intercominstallaties worden ook door ons verzorgd, voor het gemak van de beheerder is er een centrale installatie aangemaakt waardoor de beheerder vanuit de centrale binnenpost met alle bewoners kan communiceren. 

Tot slot verzorgen wij ook de data installaties waarbij iedere woning wordt voorzien van data (SER/MER kasten).  

Kortom, een fantastisch project voor ons waar wij ons echt als totaaloplosser kunnen profileren. 

Samen met Plegt Vos,Hoogendoorn, Bogro en Steboma maken we er wat moois van. 

397 appartementen Flierbosdreef

LocatieBijlmerplein Amsterdam
Oplevering2022
OpdrachtgeverPlegt Vos

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.