Houthaven - Amsterdam

De Houthaven van Amsterdam ondergaat een metamorfose. Het gebied wordt een mooie plek om te wonen. Smit Elektrotechniek is in opdracht van ERA Contour betrokken bij de bouw van een aantal projecten, te weten Kopblok, Parkblok en En Bloc.

Deze projecten zijn allen voorzien van duurzame elementen. Vrijwel alle appartementencomplexen zijn door Smit Elektrotechniek voorzien van zonnepanelen en duurzame ledverlichting. Ook heeft een groot aantal bewoners bij En Bloc gekozen voor een slimme laadpaal die voorzien is van dynamic load balancing. Daarbij wordt de stroomcapaciteit van het gebouw volledig benut. Daarnaast heeft Smit Elektrotechniek de hellingbaanverwarming aangelegd, hiermee worden de opritten vrij gehouden van o.a. ijs wat zorgt voor een veilige leefomgeving. Naast alle elektrische installaties plaatsten wij ook de brandmeldinstallaties, deurautomaten en meerdere kopers kozen ook voor inbouwspots, wifi voorzieningen en domotica-systemen. Kortom, voor Smit Elektrotechniek prachtige projecten om met meerdere van onze disciplines aan bij te dragen.

Houthaven - Amsterdam

LocatieAmsterdam
OpdrachtgeverERA Contour

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.