CarMar-huis - Volendam

In Volendam is Smit Elektrotechniek een bekende naam. Nog steeds zijn wij trots als we als technische partner gevraagd worden voor mooie projecten in ons eigen dorp.

Dat geldt in het bijzonder voor de bouw van het CarMar huis. Stichting CarMar is een huis voor jongvolwassenen met een visuele en/of verstandelijke beperking. Het is gevestigd in nieuwbouwwijk de Broeckgouw. Naast al het leidingwerk en elektronische installaties waren wij ook verantwoordelijk voor het zorgoproepsysteem en het systeem voor de toegangscontrole wat voor dit type huis zeer belangrijk is. Veiligheid en comfort is wat we de bewoners wilden bieden. Ook hebben we een duurzame bijdrage mogen leveren, we hebben het huis voorzien van zonnepanelen.

CarMar-huis - Volendam

LocatieVolendam
Oplevering2019

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.