De Drie Hofjes

In opdracht van Bouwers van Braam-Minnesma B.V. mag Smit Elektrotechniek een steentje bijdragen aan de realisatie van project De Drie Hofjes in Spanbroek. Tijdens dit project is Smit verantwoordelijk voor de aanleg van de elektrische installatie.

De Drie Hofjes is een prachtig nieuwbouwproject bestaande uit diverse type woningen. Het gaat om 1 vrijstaande woning, 13 patiowoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen, 17 eengezinswoningen, 8 begane grondappartementen en 8 maisonnettes. ‍

Het project ligt gelegen tussen de Van Roozendaalstraat en de watergang 'Wijzend' in Spanbroek. Het mooie aan deze locatie is het historische karakter van de locatie. Via de watergang waaraan het project gelegen ligt, bevoorraadden schepen vroeger de handel en industrie. Ook ligt het project op loopafstand van het centrum.

Naast een prachtige locatie hebben de woningen ook een duurzaam karakter. Alle woningen worden compleet gasloos en vallen onder het hoogst mogelijke energielabel (A+++).

De ruwbouw van het project is al bijna helemaal afgerond, daarna kunnen wij aan de slag!

De Drie Hofjes

LocatieSpanbroek
Oplevering2024
OpdrachtgeverBouwers van Braam-Minnesma B.V.
ArchitectBreddels
Toegepaste oplossingen
Elektrotechniek

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.