De Regenboog Monnickendam

Momenteel wordt er aan de Bernhardlaan in Monnickendam gewerkt aan project ‘’De Regenboog’’. Project De Regenboog betreft de bouw van 41 nieuwe appartementen voor o.a. starters en senioren. Van deze appartementen zijn 25 appartementen bedoeld voor de verkoop en de andere 16 voor het sociale segment.

Om De Regenboog te kunnen realiseren hebben opdrachtgever Averesch B.V., ontwikkelaar DKVG B.V. en Leloup Architecten de handen ineen gesloten om een mooi project neer te zetten. Er is momenteel aan de ruwbouw van het project begonnen en naar verwachting zal in het tweede semester van 2024 het project worden opgeleverd.

Smit Elektrotechniek gaat in opdracht van Averesch B.V. de gehele elektrische installatie en duurzame verlichting van De Regenboog realiseren. 

Wij bedanken Averesch B.V. dat wij onderdeel mogen zijn van dit prachtige project en kijken er naar uit om aan de slag te kunnen gaan!

De Regenboog Monnickendam

LocatieMonnickendam
Oplevering2024
OpdrachtgeverAveresch B.V.
ArchitectLeloup Architecten
Toegepaste oplossingen
Elektrotechniek

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.