De Slotvrouwe - Heemskerk

ERA Contour B.V. is half 2021 gestart met de bouw van de eerste woontoren van De Slotvrouwe in Heemskerk. In totaal bestaat De Slotvrouwe uit drie woontorens met 222 appartementen bestaande uit 201 huur- en 21 koopappartementen. Smit zal bijdragen om De Slotvrouwe klaar te maken voor de toekomst, wij gaan alle appartementen voorzien van zonnepanelen. Ook zal dit project aardgasvrij zijn en voorzien van warmtepompen voor de verwarming.

Tevens brengen wij de totale verlichtingsinstallatie en de elektrische installaties aan. Voor de toekomstige bewoners wordt door Smit volop ingezet op comfort, gemak en veiligheid. Denk aan deurautomaten bij de bergingen, bewegingsmelders in het fietsenhok zodat de verlichting automatisch aanspringt en we gaan vrijloopdrangers bij de rookmelders plaatsen. Dat betekent dat de deuren sluiten als er brand uitbreekt.

Kortom, de bewoners zullen in alle gemakken worden voorzien en wij zijn trots dat we als Smit daar ook weer een bijdrage aan kunnen leveren.

De Slotvrouwe - Heemskerk

LocatieHeemskerk
Oplevering2020
OpdrachtgeverEra Contour
ArchitectGroosman

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.