Duinrand - Noordwijkerhout

Na de sloop van de bestaande huisvesting zijn we in 2021 gestart project Duinrand bestaande uit 32 zorgappartementen in Noordwijkerhout die worden gebouwd door Van Braam-Minnesma B.V.

De appartementen zijn bestemd voor cliënten van Raamwerk die momenteel elders wonen en waarvan de huisvesting niet meer voldoet aan de huidige wensen en eisen. De nieuw te bouwen appartementen worden comfortabel en hebben elk een eigen badkamer en zijn geheel rolstoeltoegankelijk en –doorgankelijk.

Buiten de elektrische installatie en data installatie om, die tegenwoordig het kloppend hart vormen van elk gebouw, voorziet Smit Elektrotechniek de appartementen tevens van de nieuwste technische snufjes zoals een toegangscontrole systeem.

Ook verzorgen wij in het wooncomplex een installatie voor verwarmen en koelen die is aangesloten op een duurzaam en energiezuinig systeem van warmte-koude-opslag in de bodem.

Bij een nieuwbouwproject als Duinrand spreekt het voor zichzelf dat Smit Elektrotechniek het voorziet van ledverlichting en zonnepanelen. Deze zullen wij ook plaatsen op de 32 appartementen.

Duinrand - Noordwijkerhout

LocatieNoordwijkerhout
OpleveringJuli 2020
OpdrachtgeverBraam Minnesma

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.