Johan Wagenaarkade

In opdracht van ERA Contour B.V. mogen wij voor het nieuwbouwproject Johan Wagenaarkade in Utrecht de volledige elektrische installatie en duurzame LED-verlichting voor 54 appartementen verzorgen.

Het Johan Wagenaarkade project wordt opgeleverd door woningbouwvereniging Woonin. Het nieuwbouwproject bestaat uit drie prachtige appartementengebouwen bestaande uit 54 duurzame sociale huurwoningen. Het betreft duurzame woningen, direct gelegen aan het park in de Halve Maan Zuid dat grenst aan het Amsterdamrijnkanaal.

Alle woningen zijn bereikbaar met een lift. Op deze manier kunnen senioren die graag gelijkvloers willen wonen, toch in de wijk blijven wonen. Daarnaast zijn de appartementen energiezuinig en goed geïsoleerd. Door de aanleg van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen kunnen de toekomstige huurders genieten van lage energielasten.

Wanneer de bouw van het project precies klaar is, is nog niet duidelijk. Ook is inschrijven voor een woning nog niet mogelijk.

Johan Wagenaarkade

LocatieUtrecht
Oplevering2024
OpdrachtgeverERA Contour B.V
Toegepaste oplossingen
Elektrotechniek

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.