Kinderopvang Berend Botje Volendam

Onlangs heeft Smit Elektrotechniek kinderopvang Berend Botje in het Don Bosco College in Volendam wat veiliger mogen maken! Het kinderdagverblijf Berend Botje is vanwege een groeiende vraag naar dagopvang, sinds 2 januari 2023 een nieuwe vestiging gestart in het Don Bosco College aan de Heideweg. 

Om deze nieuwe plek zo veilig mogelijk te maken heeft Smit de elektrische installatie en data installatie van het kinderdagverblijf mogen verzorgen en monteren. Ook hebben wij de brandmeld- en inbraakinstallatie geleverd en aangebracht. 

Wij zijn blij dat wij een steentje hebben mogen bijdragen aan het creëren van een veilige speelomgeving en wensen Berend Botje veel succes en plezier in hun nieuwe extra vestiging!

Kinderopvang Berend Botje Volendam

LocatieVolendam
Oplevering2023
OpdrachtgeverBerend Botje

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.