Koningskwartier fase 7 te Zevenhuizen

In opdracht van Thunnissen bouw verzorgen wij alle elektrische installaties van ase 7 van het Koningskwartier in Zevenhuizen. 

Deze fase bestaat uit een groot aanbod van duurzame eengezinswoningen. Er komen verschillende ‘modern dorpse’ woonsferen, unieke verandawoningen met een grote woningbreedte aan de parkzone en een aantal twee-onder-een-kapwoningen op riante kavels.

De woonoppervlakken variëren vanaf ca. 124 m2 tot maar liefst 198 m2. Het plan is ruim van opzet, met veel groen en voldoende parkeergelegenheid. Veel van de woningen binnen deze fase hebben privé parkeergelegenheid op eigen terrein. De eerste paal is in april 2021 geslagen en de woningen zijn intussen allemaal verkocht. 

Koningskwartier fase 7 te Zevenhuizen

LocatieZevenhuizen
Oplevering2022
OpdrachtgeverThunissen bouw
ArchitectBureau 070
Toegepaste oplossingen
Elektrotechniek

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.