Maddox de Waag

Smit Elektrotechniek verzorgt voor alle vijf winkels van de familie Roeg de volledige elektrotechnische behoeftes, waaronder het onlangs volledig verbouwde monumentale pand op de Kaasmarkt 16 in Purmerend: Maddox De Waag.

Voor deze winkel hebben we alles verzorgd. Van de volledige elektrische installaties en brandveiligheid, tot de beveiliging van het hoogste niveau.

In deze prachtige winkel wordt er kleding van het hogere segment verkocht. Doordat het om diefstalgevoelige items gaat worden er extreem strenge veiligheidseisen gesteld door de verzekeringsmaatschappijen. Hetgeen het werk voor Smit écht leuk maakt, we konden in de beveiliging van dit pand ons ei goed kwijt: en met succes.

Voor deze winkel hebben we o.a. de hoogste klasse alarmsystemen geïnstalleerd, mistgenerators en camerasystemen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van de gestelde eisen van verzekeraars en denken wij alles nog voor de verbouwing tot in details uit en bespreken dat met de opdrachtgever.

Maddox de Waag

Peter Roeg, eigenaar van Maddox:

,,Toen de keurmeester van de Verzekeringsmaatschappij langskwam zei hij dat hij nog nooit een winkel had gezien waarbij het zo goed beveiligd was. Dat is natuurlijk goed om te horen en geeft mij, de medewerkers én de klanten een onbezorgd gevoel!’’


Naast de beveiliging van dit pand tegen diefstal, hebben we ook de rookmelders, brandmelders, noodverlichting, LED-verlichting en data-installatie voor de aansluitingen van de computers, pinautomaten en vaste telefoons verzorgd.

Peter: ,,Smit doet bij alle bedrijven alles, dit doen we al bijna 15 jaar naar volle tevredenheid. Ik heb in Smit een partner gevonden waar je zonder problemen op kunt bouwen. Als er wat is kan ik bellen!’’

Over Maddox.

In de monumentale oude kaaswaag in het hart van het historische centrum van Purmerend vind je Maddox. Een ruim 300 vierkante meter luxury concept store met high end fashion. Een begane grond, een eerste, tussen- en tweede verdieping, die het centrum in z’n algemeenheid en de Kaasmarkt in het bijzonder extra cachêt heeft gegeven. Maddox Luxury Brands, legt zich toe op het hogere segment. Bezoek hier de geheel vernieuwde website.


LocatiePurmerend
OpleveringJuli 2019
OpdrachtgeverMaddox

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.