Parkweelde

Project Parkweelde, in de wijk Kruiskamp in Amersfoort is in volle gang. Het project bestaat uit de sloop van 240 woningen en de bouw van 400 nieuwbouwwoningen. In totaal worden er 320 sociale huur en 80 middensegment huurwoningen gerealiseerd.

Parkweelde maakt deel uit van Amersfoort Vernieuwt. Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen gemeente Amersfoort en de woningcorporaties de Alliantie en Portaal. De samenwerking tussen deze partijen heeft geleid tot de ontwikkeling van het project.

Inmiddels is fase 1, de bouw van de eerste 214 woningen, afgerond. Hoofdaannemer Koopmans Bouwgroep is reeds gestart met de bouw van de 2e en 3e fase. In deze fases worden 123 appartementen en 63 eengezinswoningen gerealiseerd. De bouw is intussen al bijna klaar. Er wordt verwacht dat de woningen van fase 2 en 3 rond het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd kunnen worden.

Smit Elektrotechniek staat paraat om het laatste deel van het project van elektrische installaties te voorzien. Ook zorgen wij voor de zonnepanelen op de woningen, zodat de gezinnen die hier komen te wonen kunnen genieten van hun eigen zonne-energie.

Foto's: Koopmans Bouw

Parkweelde

LocatieAmersfoort
Oplevering2024
OpdrachtgeverKoopmans Bouwgroep
Toegepaste oplossingen
Elektrotechniek

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.