Plan van Dis

In Broek in Waterland werkt Mercuur Bouw aan Plan van Dis, dit plan bestaat uit 10 luxe koopwoningen en 5 huurwoningen. Het is een kleinschalig woningbouwproject gelegen tegen de prachtige oude kom van Broek in Waterland, het bevat een verscheidenheid aan vormen zoals landhuizen, een stolp en een hooihuisboerderij met voorhuis.

De woningen zijn door W3 Architecten ontworpen in de typisch Broeker bouwstijl. Daken bedekt met keramische dakpannen, gevels met veel hout, hier en daar wat baksteen en sierlijk getimmerde dakgoten maken deze bouwstijl mooi. Smit Elektrotechniek is verantwoordelijk voor alle elektrische installaties in de woningen.
We verzorgen hier het volledige koperskeuzetraject van offerte tot opdracht waarbij we de klant uitnodigen in ons showroom om daar alle mogelijkheden op het gebied van domotica, verlichting, wifi en tuinvoorzieningen etc. door te spreken. Zo krijgen de klanten in hun woning een maatwerk elektrische installatie die ze van alle gemakken voorziet en zeker thuishoort in een dergelijke unieke woning

Plan van Dis

LocatieBroek in Waterland
Oplevering2021
OpdrachtgeverMercuur Bouw
ArchitectW3 Architecten
Toegepaste oplossingen
ElektrotechniekDuurzame energie

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.