Sint Vincentiusschool Volendam

In opdracht van Klies en Jozefbouw starten we in 2021 de bouw van het project de Vincentiusschool. In hartje Volendam wordt er een gloednieuwe basisschool geplaatst. Het stemt ons altijd weer zeer tevreden als we bij kunnen dragen aan mooie projecten in onze eigen gemeente Wij kunnen in dit project veel van onze diensten verwerken..

Zo plaatsen wij de volledige elektrische installaties en alle verlichtingsinstallaties die uiteraard allemaal voorzien zijn van ledverlichting. Voor een basisschool geldt dat veiligheid voorop staat. We installeren dan ook de volledige brandmeld- en ontruimingsinstallaties en de systemen voor inbraakbeveiliging.

Naast de ledverlichting wat al bijdraagt aan de verduurzaming gaat Smit zonnepanelen het dak van de gehele school voorzien van zonnepanelen. Op 19 november werd door de directeur van de school samen met het oudste en het jongste kind van de school de eerste paal geslagen. Het streven is om de bouw van de school nog voor de zomervakantie van 2021 af te ronden. Wij kijken uit naar de samenwerking met Klies en Jozefbouw en natuurlijk het mooie eindresultaat.

Sint Vincentiusschool Volendam

LocatieVolendam
Oplevering2021
OpdrachtgeverKlies en Jozef Bouw

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.