The Orchard Rijswijk

Voor The Orchard project (sterpassage) in Rijswijk, bundelen ontwikkelaar 3W, de gemeente Rijswijk en aannemer ERA Contour hun krachten om innovatieve, betaalbare en milieuvriendelijke huurwoningen te creëren. Gelegen tussen de Hoogvliet en het Bomenplein, zullen twee opvallende bouwblokken - The Orchard I en The Orchard II - in totaal 509 appartementen huisvesten. Ook komt er ruimte voor een mix van horeca- en winkelgelegenheden.

Smit Elektrotechniek mag in opdracht van ERA Contour onderdeel zijn van de realisatie van The Orchard II en mogen daarbij de gehele elektrische installatie en de duurzame verlichting verzorgen. The Ochard II komt te bestaan uit 102 appartementen en is ontworpen door Barcode Architects.

The Orchard I bestaat uit circa 400 appartementen en uit een plint van commerciële functies. The Orchard I is ontworpen door De Zwarte Hond Architecten en wordt gerealiseerd door Van de Pol.

Inmiddels is de start van de ruwbouw in volle gang!

The Orchard Rijswijk

LocatieRijswijk
Oplevering2025
OpdrachtgeverERA Contour
ArchitectBarcode Architects & De Zwarte Hond Architecten
Toegepaste oplossingen
ElektrotechniekDuurzame energie

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.