Bas Koster 25 jaar in dienst bij Smit Elektrotechniek

Vorige week was het feest bij Smit Elektrotechniek! Onze zeer gewaardeerde collega Bas Koster was 25 jaar in dienst. Wat een mijlpaal zeg!

Bas is een hele fijne collega om mee te werken. Hij werkt altijd super netjes en blijft in elke situatie professioneel en vriendelijk naar de klant en naar zijn collega's toe.

Onze klanten zien Bas graag langskomen. Zo is hij het vaste aanspreekpunt bij Slippens waar hij alles weet over de installaties. Ditzelfde geldt voor de Vomar Supermarken, waar hij de vaste monteur is voor alle storingen en serviceopdrachten en waar hij van elke supermarkt letterlijk de gehele installatie uit zijn hoofd kent.

Wij zijn heel erg blij met Bas als collega en bedanken hem daarom graag voor zijn harde inzet van de afgelopen 25 jaar. Op naar de 40 dienstjaren!

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.