DEKRA audit voor VCA en BRL6000 met succes afgerond

Wij zijn trots op ons team! Vorige week zijn wij gedurende 4 dagen door DEKRA geaudit op gebied van VCA en BRL 6000

En gelukkig met succes! DEKRA heeft aan de hand van interviews en projectbezoeken geoordeeld dat onze organisatie en processen voldoen aan de kwalificaties die benodigd zijn voor de verlenging van de VCA en BRL certificering. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers.

Met de verlenging van ons VCA-certificaat heeft DEKRA geoordeeld dat wij voldoende maatregelen nemen om een veilig en gezond werkklimaat te kunnen borgen. Certificering volgens BRL 6000 garandeert de kwaliteit van de aangelegde installaties. Met de verlenging heeft DEKRA geoordeeld dat wij voldoende maatregelen nemen om de kwaliteit van de door ons aangelegde installaties te kunnen garanderen.

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.