Elektrotechniek incompany opleiding MBO 4 is van start gegaan!

Een lading gemotiveerde leerlingen stroomde vandaag het kantoor van Smit Elektrotechniek binnen, want de incompany opleiding MBO 4 Elektrotechniek is officieel van start gegaan!

Met trots verwelkomde Smit Elektrotechniek een volle klas van 16 deelnemers, waaronder 8 deelnemers van Smit Elektrotechniek zelf, 5 deelnemers van ETB Cas Sombroek en 3 deelnemers van Visser Elektrotechniek.

De aftrap van de opleiding begon vandaag met wiskunde. Niet per se het meest geliefde vak, maar de eerste les werd met enthousiasme ontvangen en prima gevolgd door de gemotiveerde deelnemers.

Adem Kaya - docent van het Regio College - leidt de MBO 4 opleiding en staat klaar om deze groep te begeleiden.

Wij wensen alle deelnemers heel veel plezier en succes tijdens de opleiding! 

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.