Hoog bezoek door wethouders gemeente Edam-Volendam

Afgelopen vrijdagochtend hebben wij wethouder Angelique Bootsman-Tol en haar collega wethouder Dirk Dijkshoorn van gemeente Edam-Volendam mogen ontvangen.

Wij hebben met beide wethouders om de tafel gezeten en een goed gesprek gehad. Zoals iedereen weet is duurzaamheid tegenwoordig een ‘’hot topic’’ en zeker ook bij ons in de gemeente. Het is daarom voor onze wethouders belangrijk om naar de verhalen van bedrijven uit de gemeente te luisteren en te kijken naar wat deze bedrijven op dit gebied allemaal doen.

In anderhalf uur tijd hebben wij de wethouders kennis laten maken met Smit Elektrotechniek, onze visie en onze duurzaamheidsdoelen. Daarnaast volgde ook een uitgebreide kennismaking met het Smit Collega waarin wij onze eigen vakmensen opleiden.

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.