REOB-certificaat, met nul opmerkingen, verlengd

Vorige week zijn deze twee toppers van Smit met vlag en wimpel, met nul opmerkingen, weer geslaagd voor het behalen van hun REOB (Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen) -certificaat.
 

Hierdoor kan Smit weer voor zowel alle draagbare en verrijdbare blusmiddelen, als voor brandhaspels en droge blusleidingen het jaarlijks verplichte onderhoud uitvoeren.

Bedrijven en organisaties zijn zelf aansprakelijk en daarom ook wettelijk verplicht hun brandpreventie goed op orde te hebben.

Naast de in Nederland geldende wettelijke verplichtingen eisen verzekeraars ook een gecertificeerd brandmeldinstallatie en brandpreventieplan.

Het team van Smit Elektrotechniek ondersteunt u graag in de verplichte jaarlijkse keuringen en eventueel benodigd onderhoud.

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.