Smit Elektrotechniek onderhoudspartij voor Dijklander ziekenhuis

Wij zijn gekozen als onderhoudspartij voor de blusmiddelen, de noodverlichting, de elektrische installatie en de brandmeldinstallaties voor het Dijklander ziekenhuis.

Het Dijklander ziekenhuis zal voortgezet worden als compleet gezondheidscentrum. De lokale eerstelijns zorg zal worden gecombineerd met de al aanwezige ziekenhuiszorg. Ook komt er een ambulancepost. Er is met Smit Elektrotechniek gekozen voor een partij die hen volledig ontzorgt voor alle installaties in het pand en het onderhoud daarvan.

Wij zijn ook betrokken bij de verbouwing van de 2e verdieping van het Dijklander. Wij hebben hier de elektrische en de brandmeldinstallaties aangebracht. Ditzelfde hebben we gedaan voor de 2 bedrijfsruimtes die op deze verdieping zijn gecreëerd. Tot slot is het bloedafname punt van Salt verhuist van de begane grond naar de 1e verdieping, hier hebben we eveneens de brandmeldinstallaties voor aangepast.

Kortom, Dijklander voldoet na zorgvuldig onderhoud weer aan alle eisen en is de veilige omgeving die een gezondheidscentrum ook behoort te zijn.

Foto: www.dijklander.nl – Yvette Moeskops

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.