Smit Elektrotechniek richt eigen college op

Op 6 oktober 2021 werd er in de Nieuw-Volendam, de lokale krant binnen Volendam, een hele pagina gewijd aan onze oprichting van een eigen college. Waarmee wij vol inzetten op de toekomst! 

,,Smit Elektrotechniek bevindt zich in een groeimarkt”, stelt algemeen directeur Simon Hansen. ,,De grote vraag naar nieuwbouwwoningen en de verduurzaming zorgen voor een flinke boost in onze markt.” Op dagelijkse basis werken er 120 enthousiaste eigen medewerkers én 60 inleners aan Smit-projecten. ,,En daar ligt ook gelijk de grootste uitdaging: hoe kom je aan goede en tevreden medewerkers? Als de medewerkers tevreden zijn, dan zijn de klanten dat automatisch ook.” Met de oprichting van het Smit College heeft de vooruitstrevende onderneming het antwoord op het vraagstuk gevonden. ,,Eerder dit jaar zijn we in samenwerking met het Regio College begonnen met het inhuis opleiden van mensen.” De combinatie van lessen op zaterdagochtend en het opdoen van praktijkervaring doordeweeks is een schot in de roos.

Lees hieronder het volledige artikel!

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.