Smit Elektrotechniek staat op de cover van het ondernemersblad ZAAQ

Wij zijn super trots om te zien dat Smit Elektrotechniek op de Cover van het ondernemersblad ZAAQ heeft mogen staan! Het blad heeft een interview gehouden met onze medewerkers Tom Molenaar en René de Koning over het bedrijf Smit Elektrotechniek.

Tijdens dit interview hebben Tom en René zichzelf uitgelaten over onder andere het toekomstbeeld van Smit Elektrotechniek. Zij geven aan klaar te zijn voor de toekomst en zijn druk bezig met het opleiden van mensen. Smit streeft ernaar te werken met de beste mensen en werkt daarom ook samen met scholen als het Don Bosco College en SG de Triade om dit te kunnen realiseren. Ook biedt Smit het personeel talloze doorgroeimogelijkheden. René zegt daar het volgende over: ‘Wij werken binnen het bedrijf niet alleen met elektriciens, maar we zeggen altijd dat je hier kunt doorgroeien van – even plat gezegd – leerling tot directeur. 

Naast het feit dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn, hecht het bedrijf ook veel waarde aan de sfeer onderling. Smit heeft daarom onlangs een personeelsvereniging opgericht. René verteld daar het volgende over: ‘’Uiteindelijk gaat het allemaal om de mensen. Je kunt nog zulke mooie verkooppraatjes houden, maar als je niet de juiste handjes hebt binnen het bedrijf om het te realiseren, ben je nergens. Daarom zijn wij als bedrijf ook heel erg betrokken bij het enthousiasmeren van jonge mensen om zich te begeven in de wereld van de techniek.’’

Uiteraard is ook het onderwerp ‘verduurzaming’ aan bod gekomen. Hierover komt naar voren dat Smit in de markt van verduurzaming een grote speler in de markt is en regionaal zelfs marktleider is in het leveren en installeren van zonnepanelen. Benieuwd hoe dit zo gekomen is en hoe Smit als totaaloplosser in elektrotechniek andere bedrijven helpt om hun duurzame doelen te bereiken? Lees dan het hele artikel door hier te klikken!

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.