Techniekdocenten uit de regio en wethouder Economische Zaken op bezoek bij Smit Elektrotechniek en ETB Cas Sombroek

Vandaag is er een grote groep met méér dan 20 techniekdocenten van o.a. het Don Bosco College, het Regio College en van SG De Triade op bezoek geweest bij Smit Elektrotechniek en ETB Cas Sombroek. Ook onze wethouder van Economische Zaken Angelique Bootsman-Tol was hierbij aanwezig.

Tijdens de bijeenkomst werd er een uitgebreide presentatie gegeven over Smit Elektrotechniek,  ETB Sombroek, de VDK Groep en over de gezamenlijke incompany MBO-opleidingen op het gebied van Elektrotechniek. Verder heeft René Tol een mooi verhaal verteld in de showroom van Smit over kopersbegeleiding.

Met de gehele groep hebben we vervolgens de opleidingsruimte in het kantoor van Smit Elektrotechniek én de praktijkruimte bij Cas Sombroek bezocht.

Al met al was het een hele leerzame dag en zeer interessant om samen te sparren over de mogelijkheden van verdere samenwerking op het gebied van opleiding en groei!

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.