VDK Installatiegroep, Smit Elektrotechniek en ETB Cas Sombroek voor 3 jaar topsponsor bij FC Volendam

Smit Elektrotechniek, onderdeel van de VDK Installatiegroep, en ETB Cas Sombroek, hebben zich verenigd om de komende 3 jaar als trotse topsponsor op te treden voor FC Volendam. Deze samenwerking markeert een bijzondere mijlpaal voor de lokale betrokkenheid en versterkt tevens de band tussen de bedrijven en de club.

VDK Installatiegroep is een toonaangevende technische dienstverlener in de installatietechniek, opererend op nationaal niveau. De groep heeft recentelijk de Volendamse bedrijven ETB Cas Sombroek en Smit Elektrotechniek overgenomen. Beide bedrijven waren al eerdere sponsors van FC Volendam, maar door hun krachten nu te bundelen, ontstaat er een nieuwe, veelbelovende samenwerking voor de komende drie jaar.

Frans van der Kolk, directeur van de VDK Groep, benadrukt het belang van lokale betrokkenheid voor het landelijk opererende bedrijf: "Het voetbal leeft hier sterk in Volendam, zowel bij de particuliere als de zakelijke gemeenschap. De vele sponsoruitingen rondom het Kras Stadion getuigen hiervan. Voor VDK is dit een waardevolle kans, aangezien we onze klanten Eredivisie-wedstrijden kunnen aanbieden met onze reclames op de borden langs het veld."

Ook FC Volendam is verheugd over de nieuwe topsponsor. Jan-Bas Veltman, commercieel directeur van de club, toont zijn enthousiasme over de samenwerking: "Het is geweldig dat we nu kunnen samenwerken met een landelijk opererend bedrijf en tevens twee lokale ondernemingen uit ons eigen dorp. De zichtbaarheid van de drie bedrijven in het stadion zal een prachtige aanvulling zijn, en we zijn ervan overtuigd dat we een succesvolle samenwerking tegemoet gaan."

Over VDK Groep

De VDK Groep bestaat uit 3600 medewerkers, verdeeld over 82 installatiebedrijven in Nederland. De groep biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder klimaattechniek, beveiligingstechniek, elektrotechniek, building intelligence en infratechniek.

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.